GODTHÅB AUTOREPARATION ODENSE ApS

Godthaab Autoreparation

Om Godthaab Autoreparation ApS

Godthaab Autoreparation blev startet af Knud Pedersen (min far) i 1964 i Godthaabsgade, og flyttede 1. Maj 1966 til Thulevej, hvor vi stadig ligger i dag. Med næsten 50 års erfaring inden for autoreparation, samt altid opdateret med de nyeste værktøjer og teknologier, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle typer autoreparationer.

Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheder inden for de fleste brancher, samt private bilejere i hele Odense og omegn.

Værkstedet består engagerede og kompetente medarbejdere. Vi har ingen tung administration eller store medarbejderudskiftning. Dette kommer vores kunder til gode gennem et grundigt og individuelt indsigt i de hver enkelt kundes bil, en høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde samt stor fleksibilitet.

Så hvis De søger et autoværksted med ovenstående kvaliteter, så kontakt os for mere information

Så hvis De søger et autoværksted med ovenstående kvaliteter, så kontakt os for mere information

Godthaab Autoreparation

Værkstedet består af engagerede og kompetente medarbejdere. Vi har ingen tung administration eller store medarbejderudskiftning. Dette kommer vores kunder til gode gennem et grundigt og individuelt indsigt i de hver enkelt kundes bil, en høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde samt stor fleksibilitet.Så hvis De søger et autoværksted med ovenstående kvaliteter, så kontakt os for mere information

Kontakt os

Close up of a man using internet on a mobile phone.

Godthaab Autoreparation

Thulevej 9
5210 Odense NV
CVR: 12012276

Kontakt info

Klaus Pedersen
Tlf.: 66 16 01 02
Mail: godthaabauto@gmail.com

Luk menu
×
×

Kurv